Tuesday 2 June 2020

Hoe het probleem met papierstoringen in de Dell V305-printer oplossen?

Het is erg frustrerend wanneer u te maken krijgt met een papierstoring in uw Dell printer terwijl u een belangrijk document afdrukt in een drukke kantooromgeving. Dit probleem kan optreden als gevolg van gescheurde, gekreukelde of incompatibele vellen en zal in de toekomst blijven optreden als het niet goed wordt opgelost. Gelukkig kan dit probleem worden geminimaliseerd door enkele eenvoudige stappen te volgen die zijn gegeven door onze technici van Dell Printer Support. Het vastgelopen papier uit deze printer verwijderen is een eenvoudig proces:


Volg gewoon de hieronder beschreven stappen op de juiste manier:

• Schakel eerst uw drukmachine uit en trek de kabel uit de hoofdschakelaar.

• Open nu voorzichtig het deksel van de machine en verwijder voorzichtig de stapel uit het apparaat. Probeer het er voorzichtig uit te halen als het is weggestopt of in de lade is opgesloten.

• Als u de stapels niet kunt zien, tilt u de scanner op om toegang te krijgen tot het blad. Verwijder vervolgens al het gescheurde en opgesloten deel van het papier.

• Leg het vel vervolgens op het vlakke oppervlak en maak het nauwkeurig voor het afdrukken en zorg ervoor dat het papier dat u gebruikt compatibel moet zijn met uw printer. Het vel moet van hetzelfde formaat en type zijn.

• Sluit daarna de klep en plaats het papier opnieuw. Druk er voorzichtig op om hem op de juiste plaats te plaatsen.

• Schakel uiteindelijk uw machine in en druk het document opnieuw af om het te testen.

Zelfs na het volgen van het bovenstaande proces wordt uw document nog steeds niet afgedrukt en maakt het vervolgens onmiddellijk contact met onze technici door ons te bellen op ons Dell Printer CustomerSupport-nummer + 32-25885504. en onze techneuten aan de andere kant zullen u op de best mogelijke manier helpen met een complete oplossing om deze fout op te lossen. Je kunt ook verbinding maken met het team via live chat of e-mail, waar het team 24/7 voor je klaar staat.